Home > Scooter > Garantie en retouren > Status van retourzending

Status van retourzending

We houden je graag op de hoogte. Niet alleen bij een bestelling, maar zeker ook bij een retour.

Via je retour-ticket houden we je op de hoogte omtrent het verwerken van je retour. Ook kun je hier zien wanneer jouw pakket ontvangen is en wat we voor je gaan doen. In de meeste gevallen duurt het maximaal 2 werkdagen na verzending voordat we je product in ons magazijn hebben ontvangen. In het tabel hieronder zie je wanneer je een e-mail / update van ons ontvangt.

  • Je retourformulier is ontvangen > Je ontvangt binnen 5 minuten een bevestiging van ons systeem dat het formulier is ontvangen met daarbij een retournummer voor het volgen van het retour
  • Je retour is in behandeling genomen > Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging met instructie voor het retourneren.
  • Je zending is ontvangen > Je ontvangt een bevestiging dat de retourzending is ontvangen en wordt verwerkt
  • Je product is gecontroleerd > Na controle van het product ontvang je een update dat de controle is uitgevoerd en wat daarbij het vervolg is
  • Je product is niet ontvangen > Wanneer we binnen 5 dagen na verwerken van het retourformulier geen zending hebben ontvangen, sturen we een update om te achterhalen of je het retour al opgestuurd heb en of er misschien iets mis is gegaan.
  • Credit aangemaakt > Als we op je verzoek het bedrag terug betalen, ontvang je een creditnota en daarbij storten we het bedrag retour.