Home > Scooter > Bezorgen en afhalen > Verzenden en kosten

Verzenden en kosten

Via onze webshop is het mogelijk om je bestelling te laten bezorgen door PostNL of DPD, over het algemeen leveren beide partijen binnen 24 uur nadat wij je bestelling verstuurd hebben. Ook leveren beide verzendmaatschappijen op zaterdag. De kosten voor het verzenden zijn vaste kosten afhankelijk van welke verzendmaatschappij, de bestemming (Nederland of buitenland) en de hoogte van het bestelbedrag. Zie hieronder alle mogelijkheden.

Verzendkosten wat is dat?
Als wij je bestelling verzenden dan maken wij daarvoor kosten voor het inpakken van je bestelling. Zo dienen je producten ook goed verpakt te worden en maken we kosten voor goed inpakmateriaal. Als laatste dienen we ook de verzendmaatschappij te betalen voor het transport. Al deze kosten hebben we gebundeld en benoemd tot verzendkosten, zodat je weet waar je aan toe bent en waarvoor je überhaupt verzendkosten betaald. Bestel je voor meer dan € 75,00 dan betalen wij je verzendkosten! (binnen Nederland).

Verschillende vervoerders
Standaard versturen wij met PostNL binnen Nederland. Enkele pakketten kunnen we niet met PostNL versturen vanwege het formaat, vorm of het gewicht. Deze pakketten gaan standaard met DPD mee. Enkele voorbeelden hiervan zijn windschermen en banden. Er zijn ook kappensets welke nog groter zijn en de standaard toegelaten maximale afmetingen van DPD overschrijden, deze versturen wij met Transmission. De goedkoopste verzendmethode is verzending naar een afhaalpunt van DPD. Per mail ontvang je altijd tracking informatie zodat je de zending kan volgen op de website van de vervoerder. Naar België kun je kiezen voor DPD of PostNL.
 

Verzendkosten Nederland

Totaalprijs onderdelen        Bestemming        Vervoerder      Verzendkosten
€ 75,00 of meer Nederland Afhaalpunt DPD / Thuisbezorgen PostNL   GRATIS
€ 0,00 tot € 75,00 Nederland Afhaalpunt DPD € 5,95
€ 40,00 tot 75,00 Nederland Thuisbezorgen PostNL € 6,95
€ 0,00 tot € 40,00 Nederland Thuisbezorgen PostNL € 7,95

 

Verzendkosten België

Totaalprijs onderdelen        Bestemming        Vervoerder      Verzendkosten
€ 0,00 tot € 100,00 België DPD €  10,95
€ 0,00 tot € 100,00 België PostNL €  11,95
€ 100,00 of meer België DPD GRATIS
€ 100,00 of meer België PostNL €  1,95

 

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW.